Verwarming via radiatoren

EEN HOOG RENDEMENT, ZUINIGHEID EN ESTHETIEK ZIJN DE BELANGRIJKSTE DRIJFVEREN BIJ DEZE ONTWIKKELINGEN.

Met verwarming via radiatoren maak je van elk huis een warme thuis: De installatie zet elke gewenste brandstof om in heet water of warme lucht die via een netwerk van buizen of kanalen je volledige woning kan verwarmen. Het is dan ook van groot belang dat dit met kennis van zaken en de nodige zorg en ervaring wordt uitgevoerd.

We leggen deze verwarmingsinstallaties aan volgens de hoogste kwaliteits -normen. Hierbij volgen we de laatste nieuwe ontwikkelingen.

Warmtepomp

DE WARMTEPOMP IS DE VERWARMING VAN VANDAAG EN VAN DE TOEKOMST.

In tegenstelling tot de traditionele centrale verwarming heeft een warmtepompsysteem met vloerverwarming of andere verwarming met een lage aanvoertemperatuur een zeer laag energieverbruik en CO2-uitstoot, nagenoeg geen onderhoudskosten en een extreem lange levensduur.

Vloerverwarming

DE WARMTEOVERDRACHT GEBEURT DOOR STRALING VAN HET VLOEROPPERVLAK NAAR DE OMGEVING.

Vloerverwarming is een verwarmingssysteem waarbij de warmte wordt afgegeven door kunststofleidingen die in de vloer worden verwerkt.

De warmte die bij vloerverwarming vrijkomt is stralingswarmte, een warmte die  als zeer behaaglijk wordt aangevoeld. Omdat de relatieve luchtvochtigheid beter op peil blijft en geen stofdeeltjes vrijkomen, is stralingswarmte ook gezonder. Er zijn geen radiatoren nodig en de wanden blijven dus vrij.

Vloerverwarming

Zonne-energie

HANS VAN GOETHEM BIEDT U ZONNE-ENERGIESYSTEMEN (THERMISCHE ZONNEPANELEN EN ZONNEBOILER) OP MAAT.

Deze kunnen gecombineerd worden met de meeste verwarmingssystemen die u al het nodige comfort kunnen bieden. Met een zonne-energiesystemen draagt u niet alleen zorg voor het milieu. Ze zijn budgetvriendelijk en komen ook in aanmerking voor premies en subsidies.

Contacteer ons

VERTEL ONS MEER OVER UW PROJECT

Hans Van Goethem bvba
Geemstraat 112 – 9220 Hamme
0479 / 084 486
info@hansvangoethem.be
BE0547.891.632