Sanitair

Sanitair

WIJ BESPREKEN MET U UW WENSEN, BEKIJKEN HOE DEZE TE REALISEREN ZIJN EN GEVEN U GRAAG ADVIES.

Sanitaire installaties van alle mogelijke sanitair worden van a tot z door ons aangelegd en tot in de puntjes afgewerkt.
Kiest u voor luxe of kijkt u vooral naar het functionele aspect? Er is veel mogelijk. We werken hiervoor met de betere merken.

Samen met u werkt Hans Van Goethem een badkamerconcept uit waar al uw wensen, dromen & budget centraal staan.
Voor uw nieuwe of te renoveren badkamer bieden we u het gepaste sanitaire materiaal aan waarbij we alle werken met oog voor detail verzorgen.

Warmtepomp voor sanitair

DE WARMTEPOMP VOOR SANITAIR WARM WATER ONTTREKT DUURZAME ENERGIE UIT DE LUCHT IN DE WONING.

Zo kan u uw energierekeningen en uw CO2-emissie verlagen in vergelijking met een ander warm watersysteem. Deze onafhankelijke warmtepomp voor warm water bestaat uit een warmtepomp en een warmwatertank, en kan snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd.

waterbehandeling

Waterbehandeling

WE ZOEKEN STEEDS NAAR DE BESTE OPLOSSING VOOR DE KLANT, DIT GEKOPPELD AAN EEN UITSTEKENDE EN BETROUWBARE DIENST NA VERKOOP.

Waterbehandelingen hebben tot doel bepaalde fysische of chemische bestanddelen te verwijderen of te verminderen, omdat ze enerzijds verstopping, kalkafzetting of corrosie kunnen veroorzaken of anderzijds ongewenst zijn. Om deze ongemakken, die bovendien veel geld kunnen kosten, te vermijden is het nodig om het water te behandelen.

Zonneboiler

EEN ZONNEBOILER VERWARMT UW SANITAIR WATER OP EEN MILIEUVRIENDELIJKE MANIER, DOOR GEBRUIK TE MAKEN VAN ZONLICHT.

De zonnecollectoren vangen het zonlicht op en zetten dit om in warmte die wordt opgeslagen in het opslagvat van de zonneboiler. Het leidingwater wordt hierdoor opgewarmd, alvorens het naar de cv-ketel of de waterkraan gaat. Uw cv-ketel of waterboiler hoeft voor dit warme water dus niet meer, of veel minder, aan te slaan. Dat betekent een forse besparing op uw energierekening en een grote winst voor het milieu.

Regenwaterrecuperatie

Regenwaterrecuperatie

EEN GOEDKOPE EN MILIEUVRIENDELIJKE OPLOSSING OM UW WATERVERBRUIKT TERUG TE DRINGEN, IS HET RECUPEREREN VAN REGENWATER.

Regenwater kan onder andere gebruikt worden voor wc-spoeling, schoonmaak, wasmachine en sproeiwater in de tuin. Voor de installatie van dit systeem heeft u een volledig gescheiden leidingsysteem nodig voor het regenwater. Volautomatische pompen zorgen voor een constante druk en schakelen bij een tekort aan regenwater automatisch om naar stadswater. Naast de volautomatische pompen bestaan er nog tal van andere systeem, ontwikkeld voor iedere situatie en naar persoonlijke behoefte.
Regenwaterrecuperatiesystemen transporteren het water direct naar de diverse tappunten. Zinvol gebruik van regenwater is slim, goedkoop en milieuvriendelijk.

Contacteer ons

VERTEL ONS MEER OVER UW PROJECT

Hans Van Goethem bvba
Geemstraat 112 – 9220 Hamme
0479 / 084 486
info@hansvangoethem.be
BE0547.891.632